Bingogratispengar.se

Spel bingo helt gratis

MamaMia Bingo

mammiamia1Det finns inte många bingosajter som kan stoltsera med bingospel som Arne Weises Bingo, men svenska Mamamia Bingo är en av dessa. Man kan tro att när man besöker MamaMia bingo, så kommer endast bingospel att erbjudas, men så är det faktiskt inte. MamaMia Bingo är en spelportal av högklass, och precis som Bertil så erbjuds massor av spelautomater utöver bingospelen.

Bingospel hos Mamamia

I introduktionen berättade vi att här kan man spela Arne Weises bingo, men MamaMia Bingo är mer än bara en bingosajt för bingospelare. Det är en social spelsajt med många olika element som gör det möjligt att integrera med andra spelare och chattvärdar. Du kan lära känna din chatvärd genom att besöka deras profil på sajten. Gemenskap och det sociala är en av hörnpelarna på sajten och för oss medlemmar är det möjligt att kontaktat värdarna antingen via bloggen eller i chatten. Tävlingar hålls med jämna mellanrum, och du har väl inte missat att MamaMia anordnar årligen en bingoresa till Gran Canaria Resan. Här träffas bingospelare från hela landet  för att både spela och tävla, men också allmänt roa sig. Se mer på deras hemsida.

Gratis

Spelar man spelautomater hos MamaMia så kan man räkna med att gratissnurr eller freespins som det också heter, trillar ner i ditt konto lite då och då om du är en aktiv spelare. Mer om freespins berättar jag i nästa stycke om bonuspaketet.

Välkomstbonusen hos MamaMia

Hos MamaMia erbjuds ett rejält paket av bonusar när man reggar ett konto. Utan att behöva gör en insättning får du 100 gratissnurr på spelautomaten Starburst. Hoppar du sedan till bingospelande så ser du att du har 50 kr som väntar på dig i extra spelpengar allt detta utan att behöva spendera en krona från din egen plånbok. Gillar du MamaMia och vill spela mer, då kan du göra en insättning och få den dubblad upp till 1000kr. Dvs sätt in en tusenlapp och MamaMia BIngo ger dig ytterligare 1000kr i casinobonus. Mama Mia slutar inte där och vill verkligen skämma bort digoch ger dig 100 freespins till utspridda på 7 dagar. Denna gång är det inte endast på Starburs, utan på många av de populäraste slottarna där finns idag. Se på¨deras hemsida för mer information.

Support och Bank

Stöter man på problem när man antingen spelar eller ska göra insättning/uttag eller vill få klarhet i spelregler och allmänna villkor, så kan du kontakta personalen hos MamaMia via telefon, ring +46 20-26 26 24 eller använd er utav chatten. Passar inte något av dessa alternativ så går email lika bra. Tänk på att du kanske inte svar på direkten när du skickar email.

Sammanfattning

Mamia är mer än bara en spelportal som tillhandahåller slots och bingo. Det är en social mix mellan social plattform och spel. Detta koncept gör MamaMia så unikt jämför med andra spelportaler, och det är nog därför MamaMia blivit så populärt. Bonusen är en av de bättre på marknaden speciellt eftersom man kan få gratis bingo pengar. Allt detta gör att jag verkligen rekommenderar Mama Mia.