Bingogratispengar.se

Spel bingo helt gratis

Lysande bingo

lysandebingoEtt bingorum som nyligen etablerat sig på svenska marknaden är Lysande Bingo. All känner nog inte till Lysande Bingo än så jag tyckte det passade alldeles utmärkt att dom skulle få plats här på sajten. En av anledningarna är att deras bonuserbjudande passar alldeles utmärkt in på sajtens tema. Mer om det kommer vi att berätta om senare i recensionen.

Bingospel hos Lysande Bingo

Lysande bingo är en av få sajter som erbjuder på 75 bollars bingo och 90 bollars bingo och precis som MamaMia är Lysande mer än bara en bingosajt. Här har det också sakta men säkert byggts upp en livlig bingo community, och för att skapa riktigt god stämning så är chattvärdarna där för dig under spelets gång. Självklart så har chattspelen regler som man måste följa, och värdarna är också där för att se till att dessa följs. Är det så att dessa regler inte följs kan man helt enkelt bli utkastad från spelet. Vill du veta mer om chattvärdarna och kanske tom lär känna dem, gör du bäst genom att besöka deras profiler på sajten. Bingospel hittar du i mängder, och vill du ta en paus från bingon, kan du hoppa direkt till spelautomaterna. Där hittar du ett stort utbud av spel.

Välkomstbonusar hos Lysande Bingo

För att komma igång med spelandet, har Lysande Bingo arrangerat en stor välkomstbonus till alla nykomlingar. Insättningsbonusen ligger på 300% och innebär att om du sätter in 200 spänn får du 600kr till och därmed spelar för totalt 800kr. Dock är maxbonusen 1500kr extra. Med denna bonus kan du spela både bingo och slotsspel.

Gratis bingo

Vill du spela gratis bingo, då har du landat helt rätt. Lysande bingo är en av få bingohallar på nätet som ger dig bingo pengar gratis. När du har registrerat ett konto, så kommer 50kr att landa på ditt spelkonto. En sk. no deposit bonus, och innebär att du kan både spela, vinna och förlora, utan att riskera en krona från din egen plånbok.

Support och bank

En hjälpsida har skapats för att man enkelt ska kunna få svar på sina problem utan att behöva kontakta supporten. Men om man inte lyckas få ett svar kan man kontakta Lysande via email, inget annat support alternativ tillhandahålles. Support alternativen må vara små, men betalningsmetoder finns de många av. Skrill, Trustly följt av Visa och Mastercard är bara några av  de metoder som används.

Sammanfattning

Lysande bingo är en trevlig bingosajt som har lyckats skapa ett fint samband mellan digitalaspel och gemenskap. Chattvärdarna är trevliga och gratis bonusen är verkligen en fin present att få utöver välkomstbonusen. Vill du spela bingo gratis då är Lysande Bingo ett perfekt val.